Ми то по принцип си е така, просто някои от нас го нямат тоя ключ и картата.Иначе няма логика да ти продават кола с централно което няма как да командваш.Е го моя ключ дето колегата говори за него.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ключалката на 156
Collapse
X
-
Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 17:50.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
-
Ам аз никого не обвинявам, просто постнах снимка да се изяснят нещата.Още първия ден си турих аларма и да съм я отключвал с ключа един два пъти заради акумолатора.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеА според теб колегата не трябваше ли да уточни още в началото, че ключа му не е оригинален?
Нещата за мен вече са ясни - написал съм защо в предишния си пост.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
-
Този ключ, дето съм го постнал, няма дистанционно, няма батерийка има само чип за имобилайзера и не се разглобява.Доколкото аз знам е оригинален/сервизен, резервен или нещо такова има си и номер/ и върви комплект с другия с бутоните, който обаче аз нямам/имах, обаче се оказа че е от друга алфа, която пък отишла с моя и така и не можахме да се свържем с човека пък и той не се обади и понеже колата си работи с тоя си турих една аларма да си ползвам централното и те така вече 5-6 години.При мене е така, за други разновидности не съм наясно.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
-
Значи на моя ключ от снимката има номер - А и три цифри.Казаха ми че по тоя номер могат да ми изкарат ключ в Италия/сега вече и тука могат, само че чакам да го загубя за да/ .Сега дали е оригинален или е допълнителен дубликат/пред вид цвета/ не мога да знам.Знам със сигурност и други колеги от Варна с такива ключове.Така ми казаха, така го казвам и аз, без да държа на сто процентова достоверност.
Сега погледнах в USER MENUAL, пише че има два ключа - тип А без бутон и тип В с бутон за управление на централното.Не пише какъв цвят са, общо взето основните им функции са еднакви, оня с бутона има някои екстри относно центролното и евентуално аларма ако има монтирана заводски.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:34.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Моята също е с такъв ключ, а си имам и карта с кодовете. Ключът си е оргинален и не е сервизен. В книжката си е описан. Не съм се интересувал, но може да е свързано с нивото на оборудване.
Мойта няма нищо при третия стоп.
Сложих и аларма и действам с нея.Last edited by myato; d.m.y г., 22:53.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМоята също е с такъв ключ, а си имам и карта с кодовете. Ключът си е оргинален и не е сервизен. В книжката си е описан. Не съм се интересувал, но може да е свързано с нивото на оборудване.
Сложих и аларма и действам с нея.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИма ама е на друго място, зад жабката.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЩе се учудя, ако се окаже, че има 156 - ца произведена без ЦЗ с дистанционно управление.
Най-лесно е колегата с питането да провери дали има приемник под третия стоп._156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМоята също е с такъв ключ, а си имам и карта с кодовете. Ключът си е оргинален и не е сервизен. В книжката си е описан. Не съм се интересувал, но може да е свързано с нивото на оборудване.
Сложих и аларма и действам с нея.), Дадоха ми само него. Взех си аларма и като има време ще я монтираме и ще си управлявам централното от нея, че ме е страх да отключвам с него, тъй като ми е единствен и да не стане сакатлък.
"Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г
Comment
Comment